Verhuismateriaal, verhuisdekens, noppenfolie

Over ons

Packing Support Benelux is uw e-commerce firma voor verhuismateriaal, noppenfolie, verhuisdekens en een breed gamma aan stucloper.

Packing Support Benelux

Wij zijn een jonge firma, echter met reeds jaren ervaring. Begin 2013 hebben de firma ArtPack te Wommelgem en de firma Agh Support te Nederland een samenwerkingsverband gesloten met Packing Support Benelux als resultaat. Snelle levering en service zijn onze speerpunten!

ArtPack te Wommelgem heeft een 25 jaar ervaring in verpakkingsmaterialen met een zeer breed gamma van noppenfolie, wikkelfolie, golfkarton, kartonnen dozen, omsnoeringsmaterialen, verpakkingstape tot een containersloten. Met een eigen productie afdeling en een eigen service team staat ArtPack al garant voor meer dan 25 jaar klanttevredenheid. Gevestigd te Wommelgem - Antwerpen zeer centraal te Vlaanderen heeft u ook de mogelijkheid tot afhalen van uw bestelling aan ons magazijn.

Agh Support gevestigd te Nieuwe Niedorp te Nederland is een firma met reeds een 20 jaar ervaring in de e-commerce omtrent verpakkingen. In Nederland al jaren vooraanstaand met diverse goedlopende webshops op gebied van verhuisdekens, noppenfolie en verhuismateriaal.

Samen in de persoon van Kevin Artemieff en Erwin Paauwe besturen zij de nieuwe firma. Met uiteenlopende specialistische web shops willen wij in geheel de Benelux tegemoet komen aan wensen van klanten door het leveren van een compleet en breed assortiment verpakkingsmaterialen. Levering uit ruime eigen voorraad, zodat een snelle levering gegarandeerd is. Uiteraard kunt u ook aan onze fysieke vestiging te Wommelgem terecht. Gratis parkeren, en gratis deskundig advies.