budget verhuisdozen

Bewaardoos

Bewaardoos / verzenddoos / verhuisdoos in de meest praktische maat 60 * 40 * 40 cm!
Bewaardoos / verzenddoos / verhuisdoos. Onze bewaardoos is gemaakt uit een 7 mm dikke dubbele golf met kraftpapier aan de buitenzijde voor extra stevigheid. Deze bewaardoos- verhuisdoos is prima stapelbaar want oersterk karton. Met een praktische bodem maat in euroformaat (600*400) ook geschikt voor pallet opslag / pallet zendingen.

Bewaardoos

Slechts
    Levertijd:Voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Voorraad is momenteel uitgeput
Bewaardoos / verzenddoos / verhuisdoos. Met een bodemmaat van 600*400 mm perfect voor al uw (euro)pallet zendingen. Volume 90 liter.
Bewaardoos / verzenddoos / verhuisdoos.
Onze bewaardoos is gemaakt uit een 7 mm dikke dubbele golf met kraftpapier aan de buitenzijde voor extra stevigheid. Deze bewaardoos- verhuisdoos is prima stapelbaar want oersterk karton. Met een praktische bodem maat in euro-formaat (600*400) ook geschikt voor pallet opslag / pallet zendingen. Ook zijn deze dozen makkelijk stapelbaar tot een hoogte van 200 cm. Draagvermogen tot 40 kilo.
Onze bewaardoos is een eenmalig gebruikte transport doos in een erg sterke uitvoering. Onbedrukt karton bruin van kleur. Deze bewaardoos is zo goed als nieuwe Amerikaanse vouwdoos d.w.z. voor extra draagkracht met tape te sluiten. Prima (vol) stapelbaar. Ideaal ook voor in de opslag(box) weg te stapelen. En zeker aanbevolen voor emigratie verhuizingen. Altijd in een super sterke transport kwaliteit, dus prima stapelbaar.
Maat; 600 * 400 * 360 mm
Prijs voor deze oersterke bewaardoos slechts € 1,59 / doos inclusief btw.