fruitkistje bestellen_

Fruitkistjes

Fruitkistjes kopen ?
Momenteel niet meer op voorraad.

Fruitkistjes kopen ?

Ook af te halen aan ons magazijn te Wommelgem.

 

Ruime eigen voorraad, vlotte leveringen. Onze fruitkistjes zijn gebruikt bij de oogst van hardfruit zoals appels en peren. Hebben een natuurlijke, gebruikte look. Met hetzij drie of vier zijplankjes, altijd in de maat 50 * 40 * 30 cm.

Deze onbehandelde, stoere fruitkistjes zijn de prima basis voor het maken van meubels, decoratie. Alle kistjes zijn schoon, nagezien en authentiek.

Fruitkistjes.
Onze fruitkistjes van hout zijn authentiek, gebruikt bij de oogst van hardfruit zoals bijvoorbeeld appels. Onze fruitkistjes hebben de maat 50 X 40 X 30 cm en zijn met hetzij drie of vier plankjes hoog. Houten fruitkistjes besteld u eenvoudig online snelle leveringen. Levering uit ruime eigen voorraad.

Decoratie kratjes
Fruitkistjes voor decoratie. Onze houten fruitkistjes is een prima basis voor te decoreren of het kistje beschilderen in prachtige vintage kleuren bestellen. De fruitkistjes zijn uiteraard prima geschikt voor het maken van meubelen, inrichting of het aankleden van uw terras.

U kunt bij ons ook terecht voor gepersonaliseerde fruitkistjes. Denkt u hierbij aan uw naam / logo op het kistjes of een datum als bijvoorbeeld trouw cadeau.

Kijkt u eens op www.fruitkistje.eu voor de mogelijkheden.

Fruitkistje nodig? Dé trend van nu! Vintage inrichting in - en buitenshuis met houten fruitkistjes. Bestel eenvoudig online uw houten kratjes en fruitkistjes online bij Packingsupport.