kleefband assortiment

Kleefband

Kleefband voor al uw inpakwerk de juiste rol tape!

Kleefband is het middel bij uitstek om uw kartonnen dozen en verpakkingen snel en stevig te sluiten. Met een goede tape dispenser en een rol verpakkingstape plakt u alles in een handomdraai dicht. Noppenfolie-online.be verkoopt uitsluitend de kwalitatief betere verpakkingstape in diverse typen en kleuren. Onze verpakkingstape. Uitsluitend de High Tack Super Plus Tape met betere, meer belijming voor optimale hechting.

Onze verpakkingstape is van het type PP low noise tape. Deze tape is het langste houdbaar van de pp tapes en maakt geen lawaai bij het afrollen (en is daarmee prima geschikt voor veelvuldig gebruik). De belijming van de tape is 32 micron. Ideaal voor kartonnen dozen en folie verpakkingen.

Kleefband PP solvent is de langst houdbare kleefband die onder alle temperaturen een goed hechting geeft. Solvent tape is achteraf makkelijker verwijderbaar dan PP acryl tape. Ook te verwerken met temperaturen lager dan 10 graden en zelfs onder nul.

Waarschuwings kleefband, fel oranje met de opdruk "breekbaar - fragile". Laat uw verpakkingen met daarin kwetsbare objecten extra opvallen voor verzendingen en transport. Een PP acryl waarschuwings kleefband die extra opvalt.

 

vanaf

Kleefband PP acryl

Goedkope, goede low noise kleefband  per rol, per bundel of per doos. PP acryl tape.

vanaf

Solvent kleefband

PP solvent kleefband, optimale kleefkracht bij elke temperatuur.
vanaf

Waarschuwings kleefband

PP acryl oranje waarschuwings kleefband.
vanaf

Kleefband PVC solvent

PVC solvent tape (rubber - tape).

Dispenser

Kleefband dispenser.

Tesa Duct tape

Kleef alles aan elkaar met onze sterke Duct tape. Wees een Macgyver en bouw hele objecten met enkel een rol duct tape.
Slechts

Filamenttape

Filamenttape, versterkte PP acryl kleefband
Vanaf

Polytec ducttape

Professionele Polytec ducttape - gaffertape. Ruim assortiment aan ducttape kleefband.