Budget verhuisdozen

Vanaf
    Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Budget verhuisdozen. Goedkope verhuisdozen in een plak uitvoering. In verschillende handige formaten te bestellen tegen scherpe prijzen.

In drie maten verhuisdozen te bestellen.

Verhuisdozen goedkoop!

Verhuisdozen goedkoop.

Budget verhuisdozen in handige diverse formaat te bestellen. Onze budget verhuisdozen zijn gemaakt uit een dubbele golf met kraftpapier aan de buitenzijde voor extra stevigheid. De grotere verhuisdozen zijn voorzien van 4 handvatten op de zowel de korte zijden van de doos als ook aan de lange zijde van de doos. Praktisch bij het sjouwen op de trap.

Ook zijn deze verhuisdozen vol met huisraad makkelijk stapelbaar tot een hoogte van 200 cm. Draagvermogen tot 40 kilo. Onze budget verhuisdoos is zo goed als nieuwe Amerikaanse vouwdoos d.w.z. voor extra draagkracht met tape te sluiten. Prima (vol) stapelbaar. Ideaal ook voor in de opslag(box) weg te stapelen. En zeker aanbevolen voor emigratie verhuizingen.

Altijd in een super sterke transport kwaliteit, dus prima stapelbaar. Onbedrukt en bruin van kleur, met handgrepen. Klik hier om handig inpakmateriaal als inpakpapier en/of noppenfolie mee te bestellen.

Budget verhuisdozen bestellen

in verschillende praktisch formaten;

Boekendoos / servies - verhuisdoos wit zonder handvat maat ca. 40*30*30 aanbevolen voor boeken / glaswerk en servies prijs € 0,99 inclusief de btw.

Boekendoos / servies - verhuisdoos met handvat maat 40*30*30 aanbevolen voor boeken / glaswerk en servies prijs € 1,29 inclusief de btw (36 liter doos)

Verhuisdoos groot autolock sluiting maat 60 * 35 * 30 grotere praktische doos met autolock bodem, dus geen tape nodig om de bodem dicht te maken. (65 liter doos). Prijs € 1,79

(Onze budget verhuisdozen zijn erg sterk, dubbele golf, schoon en eenmalig gebruikt als transportdoos voor ander plastic verpakkingsmateriaal. Deze dozen geven wij een tweede leven als verhuisdoos. Dozen zijn sterk en schoon)