verhuispakket

Verhuispakketten

Verhuispakketten compleet met verhuisdozen in meerdere maten en handig divers inpakmateriaal een prima start van uw verhuizing!

Verhuispakketten

Een prima start van uw verhuizing met onze kant en klare pakketten. Onze verhuispakketten zijn erg compleet met erg sterke dubbelgolfs verhuisdozen in diverse maten. De verschillende maten zijn erg praktisch voor het inpakken. Met kleinere verhuisdozen voor uw breekbare spullen als glaswerk en servies en grotere verhuisdozen voor de lichtere huisraad uit bijvoorbeeld de keuken. Onze verhuispakketten compleet met verhuisdozen en inpakmateriaal. Wij onderscheidden ons met divers volume dozen voor meerdere gebruiken. Hiermee bent u voordeliger uit. Onze als nieuwe verhuisdozen zijn altijd erg stevige dubbelgolfse sterke verhuisdozen.

 

Verhuispakketten compleet met inpakmateriaal voor zowel een gezin met kinderen als 1- of 2-persoons huishoudens.

Inpakmateriaal voor uw verhuizing.

Het inpakpapier en noppenfolie zijn ideaal om uw dierbare en breekbare spullen veilig in te pakken. De blanco, zelfklevende verhuisstickers ideaal voor het nummeren en/of benoemen van uw verhuisdozen.

Nu slechts

Verhuispakketten

Verhuispakketten compleet met verhuisdozen en handig inpakmateriaal als noppenfolie en inpakpapier. Bestel eenvoudig online.

Voor elke gezinssamenstelling kunt u een pakket kiezen. Een prima start voor uw verhuizing.

!

U kunt aan ons magazijn te Wommelgem elke werkdag terecht voor afhaling van een verhuispakket, verhuisdozen, inpakmateriaal, verhuisdekens.

Openingsuren: Maandag t/m donderdag 08:00 - 16:30. Vrijdagmiddag tot 14:30!

Onze verhuisdozen in de verhuispakketten zijn eenmalig gebruikte dubbelgolfs dozen voor plastic verpakkingsmateriaal. Deze dozen geven wij een tweede leven als verhuisdoos. Dozen zijn sterk en schoon. Dit is onze wijze van maatschappelijk verantwoord ondernemen.