Bij afname van een volle baal á 20 geweven verhuisdekens 15% korting

Verhuisdekens geweven

Onze prijs
    Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Verhuisdekens in een klassiek geweven uitvoering. In een standaard maat van 200*150 cm. Verhuisdekens in een zware 1350 grams uitvoering. In diverse modellen te bestellen.

Uniek bij ons te bestellen woven verhuisdekens met Belgische striping!

15% korting bij afname van een baal á 20 stuks!

Verhuisdeken geweven

Woven blankets - geweven verhuisdekens. De standaard klassieke verhuisdeken.

Maat 200 x 150, zware 1350 grams kwaliteit.

Uiteraard ook in ons assortiment de klassiek geweven verhuisdeken in een zware 1350 grams uitvoering.

Verhuisdeken / pakdeken / opslagdeken / woven blankets / moving blankets / geweven verhuisdeken

Deze verhuisdekens zijn geheel geweven met een dubbele laag polyester (de weef) en gemaakt van vooral nieuwe textielvezels (voller van kleur). Verhuisdekens gestreept. Beste kwaliteit geweven verhuisdekens in de markt. Zware 1350 grams uitvoering dus prima geschikt voor intensief gebruik. Geschikt voor transport bescherming, verhuizingen, opslagbescherming, machine transport en meer.

De klassieke geweven verhuisdeken is uniek bij ons leverbaar met Belgische striping. Deze verhuisdeken is een extra, stevige kwaliteit door de dubbele polyester weef. Onze verhuisdekens zijn rondom 4-draad afgestikt (gelokt) met een wit dikker garen, duurzaam want prima geschikt voor veelvuldig gebruik en prima wasbaar op 40 graden. Kwalitatief de beste geweven verhuisdeken in de markt.

Onze prijs voor deze kwaliteit deken is al bij afname van slechts één stuk € 5,95! inclusief btw. Bij afname van een volle baal á 20 geweven verhuisdekens 10% korting!

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om uw bedrijfsnaam en/of logo te laten bedrukken op de verhuisdekens. Informeer naar de mogelijkheden. Mail vrijblijvend naar; info@packingsupport.be