verhuisdeken belgische striping_

Verhuisdekens

Ons gamma aan verhuisdekens is het meest uitgebreide van geheel België en altijd uit ruime eigen voorraad. Voor elke toepassing een passende verhuisdeken.

Ons gamma aan verhuisdekens is het meest uitgebreide van geheel België en altijd uit ruime eigen voorraad. Voor elke toepassing een passende verhuisdeken. Onze pakdekens en verhuisdekens leveren wij altijd uit eigen voorraad. Afname vanaf 1 stuks is al mogelijk, maar tevens leveringen per baal (met korting) of per vol pallet voor de grootverbruikers. Onze verhuisdekens zijn ideaal in het gebruik voor uw verhuizingen, opslag, beurs - standbouw, transport, catering.

Ook voor vele toepassingen in de creatieve hoek waarbij u  kunt denken aan interieur inrichting, gordijnen, decor aankleding zijn onze verhuisdekens prima geschikt. Speciaal  voor de creatieve toepassingen willen wij de verhuisdeken stof op de rol aanbevelen.

Ons gamma verhuisdekens is dus bijzonder uitgebreid met o.a. doorgestikte pakdekens voor gebruik in de meubel bewaring, magazijn opslag, ook te bestellen in een 300 cm lengte. Uiteraard ook in voorraad de zware kwaliteit geweven verhuisdekens voor verhuizingen, transport beschermingen. Tevens extra gewolde  zachte verhuisdekens in een extra lange maat van 270 cm, ideaal voor bescherming van hoogglans meubelen.

Een goede succesvolle verhuizing, transport, opslag en waar bescherming nodig is kunt u voor een compleet assortiment verhuisdekens terecht in deze website van Packing Support Benelux. Dagelijkse leveringen binnen geheel België. Met maximaal twee werkdagen afgeleverd.

Als extra service bieden wij bijvoorbeeld ook aan bedrukking op onze verhuisdekens van uw bedrijfsnaam en/of logo. Eveneens kunt u bij ons terecht voor maatwerk, extra brede en/of langere maat verhuisdekens. In eigen atelier dus korte levertijden. Email voor een vrijblijvende prijsopgaaf; info@packingsupport.be

Slechts

Verhuisdekens gestikt

Verhuisdeken / opslagdeken / pakdeken / magazijndeken / non-woven blankets. Zware 1050 grams doorgestikte verhuisdeken

Actiemodel verhuisdeken

Geweven verhuisdeken actie model. Goedkope geweven verhuisdekens in de maat 150 x 150. In een 1000 grams kwaliteit in een effen grijze uitvoering.

Levertijd:voor 13:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
Onze prijs

Verhuisdekens geweven

Uiteraard ook in ons assortiment de klassiek geweven verhuisdeken in een zware 1350 grams uitvoering.

Vanaf

Extra, lange verhuisdekens

Verhuisdekens extra, lange uitvoering. XL verhuisdekens. Verhuisdekens in een extra langere maat.