Extra, lange verhuisdekens

Vanaf
    Levertijd:voor 13:00 besteld volgende werkdag in huis
  • Beschrijving

Verhuisdekens extra, lange uitvoering. XL verhuisdekens. Verhuisdekens in een langere maat van 250 of 300 cm lengte.

Tijdelijk geen voorraad!

Verhuisdekens extra lang.

Geweven verhuisdekens in een extra lange uitvoering. XL verhuisdekens. Verhuisdekens in een extra langere maat. Geen gedoe meer met meerdere kleinere dekens. Verpak in een keer grotere meubelen in met deze langere verhuisdekens.

Lange verhuisdekens in een lengte maat van 250 of 300 cm

Zware 450 grams / m² kwaliteit - woven blankets - geweven verhuisdekens

Ook in ons assortiment de klassiek geweven verhuisdeken in een extra, lange uitvoering met een lengte van 250 cm in een zware 1650 grams uitvoering. Of dekens in een 300 cm lengte een zwaar 2000 grams variant.

Verhuisdeken / pakdeken / opslagdeken / woven blankets / moving blankets / geweven verhuisdeken extra lang / XL opslagdekens.

Deze verhuisdekens zijn geheel geweven met een dubbele laag polyester (de weef) en gemaakt van vooral nieuwe textielvezels (voller van kleur). Verhuisdekens extra, lange in een effen grijze uitvoering .

Prijs per verhuisdeken geweven 250 x 150 cm € 7,95

Prijs per verhuisdeken geweven 300 x 150 cm € 8,95

Geschikt voor transport bescherming, verhuizingen, opslagbescherming, machine transport en meer. Deze verhuisdeken is een extra, stevige kwaliteit door de dubbele polyester weef. Onze verhuisdekens zijn rondom 4-draad afgestikt (gelokt) met een wit dikker garen, duurzaam want prima geschikt voor veelvuldig gebruik en prima wasbaar op 40 graden. Kwalitatief de beste geweven verhuisdeken in de markt.

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om uw bedrijfsnaam en/of logo te laten bedrukken op de verhuisdekens. U kunt hier meer info lezen en voorbeelden zien.

Verzending uit voorraad.