Extra, lange verhuisdekens

Vanaf
    Levertijd:voor 13:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Verhuisdekens extra, lange uitvoering. XL verhuisdekens. Verhuisdekens in een extra langere maat.

Verhuisdekens extra, lange uitvoering. XL verhuisdekens. Verhuisdekens in een extra langere maat.

 Maat 250 x 150, zware 1650 grams kwaliteit.

Ook in ons assortiment de klassiek geweven verhuisdeken in een extra, lange uitvoering met een lengte van 250 cm in een zware 1650 grams uitvoering.

Verhuisdeken / pakdeken / opslagdeken / woven blankets / moving blankets / geweven verhuisdeken extra lang / XL opslagdekens.

Deze verhuisdekens zijn geheel geweven met een dubbele laag polyester (de weef) en gemaakt van vooral nieuwe textielvezels (voller van kleur). Verhuisdekens extra, lange in een effen grijze uitvoering .

Prijs per verhuisdeken geweven 250 x 150 cm € 7,95

Prijs per verhuisdeken geweven 300 x 150 cm € 8,95

Geschikt voor transport bescherming, verhuizingen, opslagbescherming, machine transport en meer. Deze verhuisdeken is een extra, stevige kwaliteit door de dubbele polyester weef. Onze verhuisdekens zijn rondom 4-draad afgestikt (gelokt) met een wit dikker garen, duurzaam want prima geschikt voor veelvuldig gebruik en prima wasbaar op 40 graden. Kwalitatief de beste geweven verhuisdeken in de markt.

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om uw bedrijfsnaam en/of logo te laten bedrukken op de verhuisdekens. U kunt hier meer info lezen en voorbeelden zien.

Verzending uit voorraad.