Wikkelfolie

Vanaf
    Levertijd:voor 13:00 besteld dezelfde dag verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Rol wikkelfolie bestellen.

Handwikkelfolie rol bestellen ? U heeft incidenteel een rol sealfolie nodig ? U kunt bij ons al vanaf slecht 1 rol wikkelfolie bestellen. Uit voorraad verzonden.

Rekwikkelfolie per rol te bestellen.

Handwikkelfolie bestellen ?

Sealfolie per rol te bestellen. Onze rollen rekwikkelfolie zijn met 300 meters op een rol. Bij  Packing Support Benelux kunt u reeds terecht vanaf 1 rol handwikkelfolie. Altijd uit eigen voorraad!

Rol transparant of zwarte handwikkelfolie prijs vanaf € 11,99 / rol

Doos á 6 rol handwikkelfolie € 68,50 / doos + GRATIS kunststof dispenser.

Voor verhuizingen is de handwikkelfolie tevens een ideaal product. U kunt hierbij denken aan het inwikkelen van meubelstukken voor het transport. De meubelstukken krijgen stabiliteit door de wikkelfolie. Het grote voordeel van handmatige verwerking van wikkelfolie is de flexibele inzetbaarheid. In combinatie met noppenfolie geeft u extra stevigheid en bescherming aan het product. Vooral de verbindingen van het meubelstuk hebben baat bij deze stabiliteit.

Onze wikkelfolie is te gebruiken met de hand of een daarvoor bestemde kunst stof dispenser.  Deze wikkelfolie heeft als eigenschap de goederen of dozen bij elkaar te houden waardoor de producten ook beschermd worden tijdens transport van A naar B. De rek folie ook ideaal te gebruiken voor uw verhuizing.

De wikkelfolie is bij ons verkrijgbaar in de betere kwaliteit dikte van 20 in de kleuren transparant of zwart. De breedte is  50 cm met een lengte van 300 meter gegarandeerd.

Wij leveren standaard rollen wikkelfolie, met een maximale rek van 150%. Wij bevelen het gebruik van een foliedispenser aangezien de wikkelfolie met menselijke kracht moet worden uitgerekt. Wikkelen blijft echter relatief zwaar werk, wanneer u van de optimale rekeigenschappen van de standaard rekwikkelfolie gebruik wilt maken.