noppenfolie antwerpen

Noppenfolie

AANBIEDING kant en klare rollen noppenfolie voor elke klein verbruiker. Ideaal voor de particulier voor uw verhuizing.

Wikkelfolie handig om uw meubels in te sealen voor de verhuizing.

Noppenfolie bestellen ?

Wij leveren uitsluitend kwaliteits luchtkussenfolie. De nylon barrière verlengt de levensduur van de nopjes. Een extra sterke kwaliteit het zogenaamde S2-medium. Voordelen minder snel scheuren en de luchtnoppen staan voller en behouden langer hun lucht. Ontworpen voor breekbare of zware producten die een lange bewaar- en verzend tijd hebben. Speciale beschermende film met een dikkere middelste laag van cogeëxtrudeerd nylon, die extra stevigheid en betere verluchting biedt. Houdt de lucht goed vast en vormt een uitstekende bescherming zonder extra bulk of gewicht. Vervaardigd van 100 % polyethyleenkorrels.

Noppenfolie voor uw inpakwerk.

Noppenfolie goedkoop per rol in de breedtes van 50 en 100 cm met lengtes van 10 of 25 meter voor de particulier ideaal. Onze luchtkussenfolie ook wel genoemd bubbel plastiek heeft luchtnoppen met een diameter van 10 mm en een hoogte van 4 mm.

Klik hier voor een meer uitgebreid assortiment noppenfolie tot breedte maten van 200 cm of UV bestendige serre folie.

Meubelen verpakken voor verhuizing.

Bij verhuizingen wilt u toch liefst dat uw meubelen zonder schade verhuist worden. Onmisbaar hiertoe is het gebruik van verhuisdekens vaak samen met de handwikkelfolie. U kunt hierbij denken aan het inwikkelen van meubelstukken voor het transport. De meubelstukken krijgen stabiliteit door de wikkelfolie. Het grote voordeel van handmatige verwerking van wikkelfolie is de flexibele inzetbaarheid. In combinatie met noppenfolie geeft u extra stevigheid en bescherming aan het product. Vooral de verbindingen van het meubelstuk hebben baat bij deze stabiliteit.

Vanaf

Mini rol noppenfolie

Noppenfolie bestellen ?

Bestelt u eenvoudig hier rollen noppenfolie met 10 of 25 lengte meters. Noppenfolie goedkoop uit voorraad.
Vanaf

Wikkelfolie

Rol wikkelfolie bestellen.

Handwikkelfolie rol bestellen ? U heeft incidenteel een rol sealfolie nodig ? U kunt bij ons al vanaf slecht 1 rol wikkelfolie bestellen. Uit voorraad verzonden.
U kunt aan ons magazijn te Wommelgem
elke werkdag terecht voor afhaling van een noppenfolie, verhuisdozen en al uw benodigd verhuismateriaal.
Openingsuren; Maandag t/m donderdag 08:00 - 16:30. op vrijdag zijn wij geopend van 08:00 tot 14:30!