drie dubbelgolfs karton

Verzenddoos International

Nieuw
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

Verzenddoos internationale zendingen. Ongelooflijke sterke want drie dubbelgolfs verzenddoos in de maat 800*500*500 mm.

Uit voorraad geleverd

Verzenddoos voor internationale (pakket) zendingen.

Nieuw in ons assortiment een speciale verzenddoos, uitermate geschikt voor internationale pakketzendingen. Deze kartonnen vouwdoos is gemaakt in onwijs dik drie dubbelgolfs karton. Hierdoor is deze verzenddoos juist prima geschikt voor overzeese zendingen. 12 mm dik karton! Supersterk.

Maat van deze verzenddoos is: 800 (L) * 500 (B) * 500 (H). Dit is de binnenmaat van de doos. Door deze maatvoering voldoet deze verzenddoos aan de eisen van de pakketvervoerders als DHL, UPS etc.

Verzenddoos internationale zendingen is gemaakt in een zogenaamd Amerikaans vouwdoos uitvoering. Dat wil zeggen dat de doos dicht gevouwen kan worden met de flappen en met tape dicht geplakt moet worden. Aangezien de doos in het internationale verzendproces nogal belast wordt kiest u dan beste voor onze glasvezel versterkte filament tape.

Uiteraard kunt u deze doos ook gebruiken om zware objecten in te pakken en/of op te slaan. Voor verhuizingen kiest u beter een goedkoper, dubbel golfs verhuisdoos. Zoals bijvoorbeeld hier.